Connect with us

Social

FOTO + VIDEO. TRAGEDIE – Un bărbat din Sălaj, decedat într-un groaznic accident în Ungaria. Şoferul a fugit de la faţa locului

Un bărbat de 44 de ani din Zalău şi-a găsit sfârşitul, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent într-un gard de beton

De câţiva ani, Nagy Ferenc mergea frecvent la muncă în Ungaria, unde lucra în construcţii. În ultimul an a muncit în ţara vecină vreo 7 luni, iar în martie a revenit acasă.

În 7 aprilie, a plecat din nou în Ungaria, mai exact în Piliscsaba – un oraș din zona metropolitană Budapesta, aflat la aproximativ 20 de kilometri de capitală. Înainte de plecare, însă, şi-a anunţat familia că pe data de 17 iunie, când va aniversa ziua de naştere, va fi acasă să poată sărbători alături de familie şi prieteni. Din păcate, acest lucru nu se va mai putea realiza, deoarece bărbatul care se pregătea să împlinească 45 de ani a murit tragic..

Duminică după-amiază, Nagy Ferenc şi colegul său de cameră de la pensiunea în care locuiau au petrecut, alături de câţiva cunoscuţi. La un moment dat, sălăjeanul şi un coleg au decis să meargă la o staţie PECO pentru a mai cumpăra provizii. Colegul lui Feri, un bărbat de 48 de ani din Ungaria, a urcat la volan, deşi acesta nu ar fi avut carnet de conducere!? Cei doi nu au mai reuşit să ajungă la pensiune, deoarece pe drum şoferul a provocat un eveniment rutier grav, soldat cu decesul bărbatului din Sălaj.

Conform autorităţilor din orăşelul de lângă Budapesta, maşina în care se aflau cei doi a părăsit sensul de mers, a intrat pe celălalt sens, a părăsit carosabilul şi s-a izbit cu violenţă de un gard de beton, pe care l-a dărâmat!?

Sălăjeanul a rămas încarcerat între fiarele maşinii, în timp ce şoferul s-a făcut nevăzut de la faţa locului. Între timp, acesta a fost reperat de poliţişti, fiind transportat ulterior la spital, deoarece acuza leziuni multiple.

În momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul accidentului, Fery se zbătea între viaţă şi moarte. În ciuda intervenţiei medicilor prezenţi, bărbatul nu a mai putut fi salvat, acesta decedând chiar în momentul în care fusese pus pe targă pentru a fi transportat la spital.

AICI se pot vedea imagini de la groaznicul accident din apropierea capitalei Ungariei.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social