Connect with us

Actualitate

Legea junglei. Un minor şi doi bărbaţi, cercetaţi după ce au dat buzna în casa unui zălăuan şi au agresat mai multe persoane

Un tânăr în vârstă de 15 ani şi doi bărbaţi în vârstă de 30, respectiv 41 de ani sunt bănuţi de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu şi distrugere


Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale sunt în continuare la datorie şi acţionează pentru soluţionarea cazurilor, astfel încât cetăţenii să fie în siguranţă.

Astfel, în perioada 15-22 aprilie a.c. au fost soluţionate 42 dosare penale, ce au avut ca obiect infracţiuni de furt, distrugere, lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere etc.

Activităţile desfăşurate au urmărit  documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite şi recuperarea prejudiciilor.

Exemplu:

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu şi distrugere.

Faptele au fost comise la data de 3 aprilie 2021, în municipiul Zalău. Bănuiţi de comiterea faptelor sunt trei persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 41 ani, două din Zalău şi una din comuna Bobota. Bărbatul de 41 de ani este bănuit de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, fiind cercetat în libertate.

Cel de 30 ani este bănuit de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, în prezent fiind arestat preventiv. În sarcina minorului s-au reţinut lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Faţă de minor, procurorul a dispus măsura controlului judiciar.

Pe fondul unui conflict spontan, cei trei, împreună cu două femei, s-ar fi deplasat la locuinţa unui zălăuan, au spart geamul, după care au pătruns în locuinţă şi au agresat persoanele care se aflau de faţă.

Ulterior, prin constrângere, l-ar fi obligat pe unul dintre cei prezenţi să-i însoţească în pădure, unde l-ar fi abandonat.   

La data de 22 aprilie, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de trimitere în judecată.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate