Connect with us

Social

Veşti îmbucurătoare despre micuţa Natalia Maria. Medicii din Italia sunt optimişti!

Fetiţa de 4 anişori din Jibou, diagnosticată cu o boală rară, a ajuns cu bine în Italia, acolo unde ea urmează un tratament costisitor. După primele analize făcute la clinica specializată din Peninsulă, veştile sunt bune

În cursul zilei de vineri, Natalia Maria a ajuns în capitala Italiei. Micuţa din Jibou a fost internată la clinica Bambino Gesu din Roma, unde medicii i-au refăcut toate analizele şi un computer tomograf.

Deşi deocamdată nu au venit toate rezultatele analizelor, veşile bune nu au întârziat! Julya Huzoni – mama fetiţei – s-a întâlnit azi cu doctorul neurolog care se ocupă de cazul fetiţei şi veştile sunt îmbucurătoare.

După analizarea examenului tomograf, medicul italian spune că situaţia se află sub control. “Doctoriţa” a urmărit dacă pe creier există emergenţe, dar rezultatul de la tomograf a fost foarte bun!

Medicii italieni au analizat RMN-ul realizat în România şi au remarcat, deşi tumora e până la chiasma optică, fata vede foarte bine, iar vederea ei nu a fost afectată.

Dacă medicii din ţară au afirmat că tumora e malignă, specialiştii de la clinică spun că deeocamdată nu se ştie exact, Aceasta, deoarece pe trunchiul cerebral nu se poate distinge dacă tumorile sunt maligne sau benigne. Este bine că boala se află în stagiul 1 (există 4 stagii de gravitate la această boală, 1 fiind faza incipientă și 4 foarte grav), ceea ce înseamnă că situaţia se află sub control.

Ca urmare, de îndată va începe tratamentul, e vorba de chimioterapie, având în vedere că protonterapia și radioterapia sunt contraindicate în cazurile de neurofibromatoză.

“Medicii au spus că există două faze mai grave ale bolii, dar nu e cazul Nataliei. Fetei i se vor face și un control endocrinologic, și un alt RMN, iar mai apoi se va face un plan de tratament exact! Doamna doctor a mai spus că problema nu poate să treacă de tot, dar poate fi ținută sub control, astfel încât să nu îi afecteze vederea. Eu știu că Dumnezeu o poate vindeca de tot, avem toată încrederea în Dumnezeu. Avem încredere mare și în medicii de aici. Ei pot face numai până la un punct, Dumnezeu poate TOTUL! Suntem bucuroşi pentru veștile primite și am vrut să le împărtășim cu voi pentru că ne susțineți așa de mult și vă mulțumim încă o dată, din suflet pentru tot!
Mulțumim, Doamne! 🙏💙
Multumim tuturor! 🙏💙”.

Julya Huzoni – mama Nataliei

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social