Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Lipsa de experienţă ne-a costat pe finalul meciului cu Minaur”

Tehnicianul a remarcat la echipa sa puterea de a reveni de la 2 – 0 şi faptul că Şimleul a pus presiune pe terenul liderului unde a egalat. Pe final, antrenorul spune că lipsa de experienţă a costat-o pe echipa sa, care a încasat două goluri în ultimele 10 minute

Condusă cu 2 – 0 încă din primele minute, Sportul Şimleu a avut puterea să revină chiar pe terenul liderului. Până la pauză, şimleuanii au redus din diferenţă prin Gueye Mansour, iar în partea secundă, Sportul a egalat prin Adelin Neaga.

Gruparea de sub Măgură a sperat la obţinerea unui rezultat pozitiv, însă a clacat în ultimele 10 minute, când Minaur a marcat de două ori şi s-a impus cu 4 – 2.

“Mi-am dorit foarte mult să încercăm să producem o surpriză. În primul rând pentru băieţi, fiindcă au făcut un efort extraordinar, iar în al doilea rând pentru club şi pentru mine. Din păcate, lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul pe final. Toate cele patru goluri ale adversarului au venit pe greşeli personale, de aşezare. Am pregătit ceea ce vrem să jucăm şi din păcate am început prost şi am primit cele două goluri. După aceea am dat dovadă de caracter, am intrat în joc şi încet-încet am pus stăpânire pe meci. În repriza a doua am arătat un joc pozitiv, plăcut ochiului, cu ocazii bune. Au fost momente când am pus presiune. Ţinând cont şi de ce adversar am întâlnit, a fost cel mai bun joc al nostru din deplasare”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

După înfrângerea de la Baia Mare, Sportul Şimleu a căzut pe locul 6, fiind la egalitate de puncte cu Someşul Dej, ocupanta locului 5.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL