Connect with us

FOTBAL

FOTO – Vlad Morar, gol cu dedicaţie în meciul cu Dinamo Bucureşti


Sălăjeanul a contribuit din plin la victoria lui Gaz Metan Mediaş în faţa bucureştenilor şi a deschis scorul în minutul 14. Vlad Morar a celebrat această reuşită şi a ascuns mingea sub tricou dedicând golul logodnicei sale, care este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel

Vlad Morar traversează o perioadă excelentă, atât pe plan sportiv, cât şi în plan personal. Sălăjeanul a revenit la forma bună din trecut şi în ultimele meciuri a fost titular la Gaz Metan Mediaş. Fotbalistul originar din comuna Crişeni a şi marcat două goluri, iar după ce a înscris în poarta lui FC Voluntari, Vlad Morar a marcat şi în meciul cu Dinamo.

Sălăjeanul a contribuit din plin la victoria echipei din Mediaş şi a deschis scorul în minutul 14 când a pătruns în careu pe partea stângă şi a şutat printre picioarele portarului advers.

Vlad Morar: “Am dedicat golul logodnicei mele, dar şi copilului care urmează să se nască!”

Golul a avut o importanţă aparte, iar Vlad Morar a celebrat această reuşită şi a ascuns mingea sub tricou, dedicând reuşita logodnicei sale, care este însărcinată în luna a patra şi urmează să aducă pe lume un băieţel.

“Sunt bucuros că am marcat şi am dedicat acest gol logodnicei mele, dar şi copilului care urmează să se nască. Este o binecuvântare pentru noi, pentru familia noastră şi cel mai important lucru este să fie sănătos”, ne-a declarat Vlad Morar, care pe 6 iunie se va căsători cu frumoasa Eliza Bărbuş.

I-a revenit pofta de gol

În nouă meciuri a jucat Vlad Morar pentru Gaz Metan şi a marcat două goluri. Chiar dacă a ajuns la Mediaş în iarnă, sălăjeanul a avut o perioadă dificilă, deoarce a fost depistat cu COVID-19 şi a apucat să debuteze doar pe final de februarie.

“Am trecut printr-o perioadă mai grea, fiindcă am avut COVID-19 şi chiar am avut simptome. După o pauză lungă a fost mai greu să mă adaptez, dar încet-încet mi-am revenit şi încerc să îmi ajut echipa cât de mult. Sperăm să obţinem cât mai multe puncte pe acest final de play-out şi să ne clasăm cât mai sus”, spune Vlad Morar, care la final de sezon îşi va încheia contractul cu Gaz Metan Mediaş.

După victoria cu 4 – 1 în faţa lui Dinamo, Gaz Metan a urcat pe locul 11, cu 21 de puncte, iar în etapa următoare va juca marţi cu AFC Hermannstadt.
În 12 meciuri a evoluat Vlad Morar în turul de campionat, la UTA Arad, echipă pentru care a şi marcat trei goluri.

FC Voluntari, Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti şi “U” Cluj sunt celelalte echipe din România la care a evoluat sălăjeanul în vârstă de 27 de ani.

Sursa foto: Gaz Metan Mediaş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL