Connect with us

Actualitate

Încep lucrările la sala de sport din Cizer

Compania Naţională de Investiţii a emis ordinul de începere al lucrărilor, iar proiectul are termen de finalizare şase luni de zile. “Este o investiţie importantă pentru copiii şi tinerii din zona rurală”, a precizat Nicolae Pavel, primarul comunei Cizer


La începutul acestui an a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru realizarea unei săli de sport în Cizer.

Investiţia de ridică la aproape 2,2 milioane de lei. Sala se va construi prin subprogramul “Săli de sport” – derulat prin Compania Naţională de Investiţii şi va avea o suprafaţă construită de 415 mp urmând a fi utilizată de elevii din localitate pentru orele de educaţie fizică.

Este o investiţie pe care o aşteaptă cu drag toţi copiii din comunitate, precum şi tinerii din zonă, iar în această săptămână, vestea începerii lucrărilor a fost bine primită de toată lumea.

Compania Naţională de Investiţii a emis ordinul de începere al lucrărilor, iar în această săptămână ar putea începe efectiv construirea sălii de sport.

 “Este o investiţie importantă pentru comunitate. Copiii din mediul rural au fost dezavantajaţi şi ne bucurăm că există o modalitate prin care pot să aibă locuri unde pot face mişcare. Comuna Cizer a fost printre puţinele din Sălaj care nu au avut sală de sport şi este o investiţie importantă pentru copiii şi tineretul din zona rurală”, ne-a declarat primarul Nicolae Pavel.

Termenul de finalizare al lucrărilor este de 6 luni de zile, astfel că până la finalul anului, elevii din Cizer vor putea desfăşura orele de educaţie fizică în noua sală de sport.

Obiectivul de investiţii va avea un teren cu dimensiuni de 9m x 18m şi anumite dotări precum spaliere, bănci de gimnastică, dar şi panouri de baschet.

Totodată, sala va fi prevăzută cu patru vestiare, câte două pentru băieţi, respectiv fete, care să permită schimbarea elevilor din două clase fără interacţiune. Vestiarele sunt prevăzute cu duşuri şi grupuri sanitare.

În proiect este prevăzut şi un vestiar cu grup sanitar dedicat profesorului de educaţie fizică, un depozit pentru materialele sportive, dar şi un cabinet medical pentru prim ajutor.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate