Connect with us

FOTBAL

Lică Jula, după ce SCM Zalău s-a calificat la barajul pentru Liga a II-a. “Meritul este în totalitate al jucătorilor”

La finalul unui meci bun cu CSM Satu Mare, pe care SCM Zalău l-a câştigat şi şi-a asigurat prezenţa la baraj cu o etapă înaintea finalului de retur, tehnicianul interimar de la SCM a precizat că atingerea acestei performanţe se datorează în totalitate fotbaliştilor

SCM Zalău s-a calificat la barajul pentru Liga a II-a cu o etapă înaintea finalului de retur. Atingerea acestei performanţe a fost sărbătorită de către jucători, antrenori şi cei din conducere, dar acum atenţia se îndreaptă spre ce urmează la jocurile de baraj.

Cu antrenorul interimar Vasile Jula s-a calificat SCM Zalău la barajul pentru Liga a II-a, însă tehnicianul a dorit să atribuie toate meritele jucătorilor.

“Ne bucură foarte mult această calificare la barajul pentru Liga a II-a, mai ales că am obţinut-o după un joc foarte bun făcut cu CSM Satu Mare, un adversar incomod. Îi felicit pe băieţii, iar meritul este în totalitate al lor. Când jucătorii sunt motivaţi 100% putem câştiga cu orice echipă din Liga a III-a. Avem un lot valoros şi vom dat totul la meciurile de baraj. Am ajuns la acest baraj după un retur greu, dar am demonstrat că avem valoare şi că merităm să fim aici“, ne-a declarat Vasile Jula.

Vasile Jula a preluat funcţia de antrenor la SCM Zalău înaintea meciului cu Minaur Baia Mare şi a înregistrat două victorii şi două înfrângeri în cele patru etape.

Până la prima “dublă” a barajului pentru Liga a II-a, SCM Zalău mai joacă vineri, în deplasare la Progresul Şomcuta Mare, în ultima etapă a returului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL