Connect with us

HANDBAL

Ritm alert. Cinci turnee în returul Ligii Naţionale de handbal feminin, programate în mai puţin de o lună jumate

A doua parte de campionat începe la Bistriţa, cu un turneu de patru etape şi se va termina la Bucureşti, cu un turneu de trei runde, programat în perioada 31 mai – 3 iunie. Cele 15 runde sunt programate în doar 39 de zile

Obligată de EHF să comunice campioana şi participantele în cupele europene până la început de iunie, FRH a comasat returul de campionat, astfel încât competiţia să se termine la timp. După ce iniţial, returul era programat să se termine în jurul datei de 20 iunie, după noul program, campionatul se va termina la data de 3 iune. Federaţia a programat cinci turnee, iar primul are loc la Bistriţa, în perioada 26 aprilie – 1 mai, unde se vor juca patru runde.În perioada 6 – 7 mai, la Cluj-Napoca şi la Turda se va desfăşura turneul al doilea din retur cu etapele 20 şi 21, urmând ca în perioada 13 – 16 mai, competiţia să se mute la Vâlcea, unde va avea loc un turneu de patru etape.

Sfântu Gheorghe va fi gazda penultimului turneu din retur, programat în perioada 20 – 23 mai, urmând ca Liga Naţională să se încheie la Bucureşti, în perioada 31 mai – 3 iunie, când sunt programate ultimele trei etape. La câteva zile distanţă sezonul se va încheia cu turneul de baraj, programat în perioada 7 – 9 iunie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL