Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou, aproape de titlul județean! REZULTATELE complete din etapele 3 și 4 din Liga a IV-a

Formația pregătită de Emil Ionaș a reușit al patrulea succes consecutiv din acest minicampionat, prin care jibouanii nu mai pot pierde titlul județean și pe care nu l-au mai câștigat de 8 ani. Zi fericită și pentru echipa din Ip, care a realizat prima victorie în Liga a IV-a, după o perioadă de mai bine de 15 ani!

În acest week-end, în Sălaj au avut loc partidele din etapele a III-a și a IV-a din minicampionatul 2021 a Ligii a IV-a Sălaj. Sâmbătă, liderul Rapid Jibou a bifat a treia victorie consecutivă. Și ce victorie! Elevii lui Emil Ionaș au spulberat AS Juniorii Ip – echipă în poarta căreia jibouanii au înscris nu mai puțin de opt goluri. De precizat însă faptul că oaspeții au ajuns la Jibou cu un lot total improvizat, lipsind 7-8 jucători importanți.

În cealălalt joc disputat, AS Chieșd a reușit să câștige primul meci de pe teren prorpiu, după ce în etapa inaugurală Ionuț Moșincat și compania au fost învinși acasă de Rapid Jibou. De data aceasta, Chieșdul a continuat prestația bună din jocul trecut, cel de la Ip, reușind să se impună fără prea mari emoții în fața formației Someșul Someș Odorhei.

Azi, în etapa a IV-a, Cristian Țurcaș și compania au bifat o nouă victorie la scor (6 – 1), de data aceasta în fața formației AS Chieșd. Altfel spus, în doar patru meciuri, jibouanii au marcat 18 goluri, ceea ce înseamnă o medie extraordinară de 4.5 goluri/meci! Prin acest succes, gruparea de pe Someș nu mai poate pierde titlul județean, pe care nu l-a mai câștigat din anul 2013!

În fine, și AS Juniorii Ip a avut duminică o zi specială. Gruparea condusă de Nagy Mihai a spart gheața în Liga a IV-a, reușind prima victorie din Liga a IV-a din acest sezon, scor 4 – 2 cu Someșul Someș Odorhei. Meciul a fost însă aprig, astfel că la un moment dat tabela de marcaj indica 1 -1.

Mai multe de la fiecare partidă, dar și rezultate, marcatori, clasamente și reacții în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercrui, 28 aprilie.

Rezultate complete:

Etapa a III-a:

Rapid Jibou – AS Juniorii Ip 8 – 0

AS Chieșd – Someșul Someș Odorhei 2 – 0

Etapa a IV-a:

Rapid Jibou – AS Chieșd 6 – 1

AS Juniorii Ip – Someșul Someș Odorhei 4 – 2

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL