Connect with us

Social

FOTO – Motociclist rănit într-un accident rutier la Zalău

Doi tineri de 20 de ani, respectiv 17 ani, au fost implicați într-un eveniment rutier ce putea avea consecințe grave, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiu

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău. Un autoturism WV rula pe direcția Centru – Gară. În apropiere de Liceul API, tânărul de 20 de ani aflat la volanul mașinii a virat pentru a pătrunde pe strada Păcii.

În acel moment, însă, autoturismul a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un adolescent de 17 ani. În urma impactului, motociclistul a fost izbit la pământ și a rămas inconștient. Echipajul TIM ajuns la fața locului i-a acordat victimei îngrijiri medicale și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Tânăra care se afla în mașină alături de șoferul de 20 de ani a suferit un atac de panică. Și aceasta a primit îngrijiri de la echipajul medical, după care a fost transportată la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment”, a punctat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social