Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO – A curs şampania. SCM Zalău a sărbătorit calificarea la barajul pentru Liga a II-a

Victoria cu CSM Satu Mare a declanşat fiesta în vestiarul Zalăului, unde jucătorii, antrenorii şi cei din conducere au sărbătorit calificarea la barajul pentru Liga a II-a

Cu o etapă înaintea finalului de retur, SCM Zalău şi-a asigurat calificarea la barajul pentru Liga a II-a. În condiţiile în care CAO Oradea a pierdut la Dej, formaţia zălăuană era matematic la baraj şi dacă nu ar fi câştigat partida de sâmbătă, însă trupa antrenată de Vasile Jula nu a mai dorit să depindă de nimeni şi să se califice la baraj pe merit şi pe forţele ei.

Acest lucru s-a şi întâmplat, iar SCM a câştigat cu 2 – 1 partida cu CSM Satu Mare. La final, în vestiarul Zalăului s-a declanşat fiesta, iar jucătorii, antrenorii şi persoanele din conducere au sărbătorit atingerea acestei performanţe.

S-au desfăcut şampaniile, iar în vestitar a venit şi directorul Marcel Doru Ţârle care i-a felicitat pe jucători şi antrenori.

Bucuria a fost la cote înalte, însă de luni, SCM Zalău îşi îndreaptă atenţia spre barajul pentru Liga a II-a. Gruparea zălăuană nu vrea să se oprească aici şi promite să îşi dea viaţa pe teren pentru o promovare istorică în Liga a II-a.

Până la baraj, SCM Zalău mai joacă vineri, în deplasare la Progresul Şomcuta Mare. Cel mai probabil, la primul baraj, gruparea zălăuană va întâlni Unirea Dej. Gruparea din Dej este lider în Seria a IX-a şi înaintea ultimei etape are două puncte avans faţă de CSO Cugir

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL