Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău ştie de interesul Zalăului pentru George Zima: “Nu este suficient să aduci antrenor de la Şimleu ca să ai rezultate”

Preşedintele de la Sportul Şimleu spune că antrenorul George Zima poate pleca de la Şimleu doar după ce îşi termină contractul

De la bun început, Ioan Gurzău s-a opus plecării lui George Zima de la Sportul Şimleu până ce antrenorul nu îşi termină contractul. “George Zima este sub contract cu Sportul Şimleu, iar după ce îşi termină contractul poate pleca unde doreşte”, a precizat Ioan Gurzău.

Preşedintele grupării de sub Măgură a părut deranjat  de faptul că antrenorul a fost contactat în plin campionat şi a ţinut să facă unele precizări referitoare la modul cum a procedat SCM Zalău.

“Unii au încercat să ne destabilizeze, dar problema Zalăului este conducerea administrativă nu conducerea tehnică. Îl cunosc foarte bine pe Marius Paşca, am lucrat cu el în Liga a II-a  şi am avut rezultate. Un antrenor dacă are linişte la echipă, are şi rezultate. Dacă conducerea administrativă nu reuşeşte să creeze un climat prielnic, atunci nu pot fi rezultate. Zalăul şi-a dorit tot timpul antrenor de la Şimleu. Nu este suficient să aduci antrenor de la Şimleu şi să ai şi rezultate. Fotbalistul trebui să simtă că este stăpân la echipă”, ne -a declarat Ioan Gurzău, preşedintele de la Sportul Şimleu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL