Connect with us

FOTBAL

Ioan Onicaş, observator la un meci a lui Dinamo

Fostul purtător al ecusonului FIFA a fost delegat observator pentru arbitri la partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo, ce are loc vineri, de la ora 20.30, la Mediaş

Perioadă foarte bună pentru observatorul Ioan Onicaş, care a fost delegat la al şaselea meci din Liga 1 în acest an, după ce în turul de campionat, fostul purtător al ecusonului FIFA a mai oficiat la cinci jocuri din prima ligă.

Ioan Onicaş a fost delegat la partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti, ce contează pentru etapa a III-a din play-out. Meciul are loc vineri, de la ora 20.30, la Mediaş şi va fi oficiat la centru de Călin Iulian (Ştefăneşti – Argeş), ajutat la cele două linii de Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) şi Marius Marchidanu (Brăila), în timp ce arbitru de rezervă a fost delegat Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov).

Poli Iaşi – Hermannstadt, UTA – FCSB, Sepsi – Academica Clinceni, CFR Cluj – Viitorul Constanţa, FC Botoşani – Dinamo, UTA – Astra, Gaz Metan – FCSB, FC Argeş – Astra, CFR Cluj – Chindia şi FC Argeş – FC Botoşani sunt celelalte 10 partide din Liga 1 la care a fost delegat Ioan Onicaş în acest campionat.

Tot în etapa a III-a din play-out a fost delegat şi arbitrul asistent Tunyogi Ferencz care va oficia la partida dintre UTA şi Hermannstadt. Zălăuanul are o perioadă excelentă în acest sezon de primă ligă, în care a oficiat la peste 20 de partide din Liga 1.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL