Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău, pregătire la Baia Mare înainte de Cupa României

Elevii lui Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au participat la o acţiune de verificare a nivelului de pregătire a sportivilor


Următoarea competiţie importantă la care vor participa pugiliştii de la CSM Zalău este Cupa României de Juniori, programată în perioada 10 – 16 mai. Până atunci, elevii lui Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au participat la o acţiune de verificare a nivelului de pregătire al sportivilor. 

În acest sens, antrenorii de la CSM Zalău au deplasat un lot format de opt sportivi Daniel Tănăsescu, sportiv născut în 2008, Rareş Grama, un sportiv muncitor, ascultător şi cuminte după cum l-a caracterizat Adi Popuţea.

La Baia Mare a debutat şi Alexandru Cîmpian, un sportiv despre care Adi Popuţea spune că este cel mai talentat sportiv masculin de când a început ele antrenoratul în 2013.  

La acţiunea din “capitala” Maramureşului au mai participat şimleuanul Mario Pop (medaliat cu bronz la Naţionalele de juniori 2020), Cristian Balint (bronz la Cupa României de Cadeţi 2019), Antonio Traian (vicecampion la Naţionalele de cadeţi 2020), Vlad Pop şi Cristian Terec, sportiv ce are ca obiectiv o medalie la Cupa României de la Zalău.

A fost o oportunitate bună pentru antrenori să verifice nivelul sportivilor pentru a vedea ce trebuie îmbunătăţit pentru îndeplinirea obiectivelor la competiţiile importante ce urmează

“Avem un număr mare de sportivi pentru care urmează o perioadă încărcată, dar sperăm să ne atingem şi chiar să ne depăşim obiectivul de 12 medalii la Campionatele Naţionale”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX