Connect with us

FOTBAL

Alexandru Băican înscrie în Liga a II-a

Deşi joacă pe un post defenisv, fotbalistul zălăuan a reuşit să marcheze în partida cu Aerostar Bacău, după ce cu câteva zile înainte a fost integralist în jocul din semifinalele Cupei României, cu CSU Craiova

Aflat la al treilea sezon în Liga a II-a, Alexandru Băican are deja experienţă la acest nivel. În tricoul celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu sălăjeanul a jucat în acest sezon în peste 25 de partide, iar în campionat a reuşit să înscrie al doilea său gol în Liga a II-a.

Primul gol a fost marcat în turul sezonului regulat, la un meci cu CSM Slatina, iar sâmbătă, zălăuanul a înscris şi în partida cu Aerostar Bacău, din etapa a IV-a a grupei B din play-out. În minutul 37, la un corner, Băican a urcat în atac şi a înscris cu o lovitură de cap pentru 1 – 2. În final, Viitorul Pandurii s-a impus cu 1 – 5 şi se află pe locul 2 în clasamentul grupei B, când mai sunt de jucat doar trei etape.

Săptămâna trecută, Alexandru Băican a avut ocazia să joace într-o semifinală de Cupa României, tocmai în faţa titratei CSU Craiova. Pe Stadionul “Ion Oblemenco”, Viitorul Pandurii a pierdut cu 3 – 0, însă gorjenii sunt mândri că au ajuns până în această fază a campionatului din postură de echipă de Liga a II-a.

Marea dezamăgire pentru echipa la care joacă Alexandru Băican a fost ratarea play-off-ului. După ce s-a aflat în zona primelor locuri pe tot parcursul sezonului regulat, Viitorul Pandu

“Mă bucur că am înscris şi mi-am ajutat echipa în meciul de la Bacău. Singura miză  a rămas să terminăm pe primul loc grupa din play-out, însă pentru noi a fost un moment greu ratarea calificării în play-off. Am fost pe tot parcursul campionatului doar sus în clasament, dar am pierdut calificarea în 45 de minute, în ultimul joc. Era un sezon foarte bun dacă reuşeam să ne calificăm în play-off”, ne-a declarat Alex Băican.

rii a ratat calificarea în ultima rundă, când a pierdut cu Dunărea Călăraşi. În Liga a II-a, Alexandru Băican a mai jucat la Luceafărul Oradea, în sezonul 2018 – 2019.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL