Connect with us

DIVIZIA A1

Rapid şi Titanii Bucureşti au promovat în Divizia A1 la volei masculin

La turneul de promovare la care a mai participat şi CSM Suceava, cele două grupări din capitală s-au clasat în primele două locuri şi din toamnă vor juca în prima ligă

Sezonul 2020 – 2021 s-a terminat la finalul săptămânii trecute odată cu disputarea ultimelor jocuri din play-off-ul pentru locurile 1 – 4, 5 – 8 şi 9 – 12. Tot la final de săptămână a avut loc şi turneul de promovare în Divizia A1, care s-a disputat cu doar trei echipe la start, după ce Volei Club Zalău a anunţat că nu mai participă din motive financiare. Rapid Bucureşti, Titanii Bucureşti şi CSM Suceava s-au luptat pentru cele două locuri care duc în prima ligă, iar după primele două zile ale turneului deja s-au cunoscut echipele promovate.

Rapid Bucureşti şi Titanii au obţinut biletele pentru prima ligă, după ce ambele grupări au câştigat cu 3 – 0 în faţa celor de la CSM Suceava. În ultima zi a turneului, Titanii şi Rapid au avut meci direct, pe care rapidiştii l-au câştigat cu 3 – 0.

Ambele formaţii merg în Divizia A1, eşalon din care a retrogradat o singură echipă – CSU Braşov – ocupanta locului 11, care nu a câştigat niciun joc. Divizia A1 va avea la startul ediţiei 2021 – 2022 12 echipe, dintre care cinci sunt din Bucureşti. Este vorba de Steaua, Dinamo, Ştiinţa, Rapid şi Titanii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1