Connect with us

JUNIORI

FOTO. Academia de Volei “Lazăr Marius” învinge CSS Zalău şi se califică la turneul semifinal

Cristian Porumb şi compania au trecut cu 3 – 0 de echipa Clubului Sportiv Şcolar, obţinând astfel calificarea la turneul semifinal. A fost un meci plin de suspans, cu faze spectaculoase, demne de un “derby” sălăjean


În perioada 19 – 22 aprilie, Academia de Volei “Lazăr Marius” a organizat turneul al doilea din cadrul Campionatului Naţional de cadeţi. A fost un turneu cu miză mare – calificarea la turneul semifinal.

După primul turneu, desfăşurat la Dej, CSS LAPI Dej avea 6 puncte, dar la turneul din Zalău a pierdut ambele meciuri, câştigând doar un punct din înfrângerea în cinci seturi suferită împotriva celor de la Academia de Volei “Lazăr Marius”.

CSS Zalău a trecut cu 3 – 0 de CSS LAPI Dej, astfel că înaintea duelului sălăjean, echipa din Dej era lider cu 7 puncte, CSS Zalău avea 5 puncte, în timp ce Academia de Volei “Lazăr Marius” contabiliza 3 puncte.

Astfel, cine câştiga derby-ul sălăjean, se califica la turneul semifinal.

A fost un meci cu miză mare, iar presiunea s-a simţit şi pe teren, acolo unde jucătorii au încercat să dea tot ce au mai bun pentru victorie.

Băieţii lui Marius Lazăr parcă au fost mai determinaţi şi au practicat un volei frumos şi eficient în primul set, pe care l-au şi câştigat de altfel. Nici CSS Zalău nu a jucat rău în primul set, dar în momentele cheie, academicienii s-au descurcat mai bine.

În setul doi, voleibaliştii de la Academie au fost şi mai eficienţi şi spre entuziasmul antrenorului Marius Lazăr s-a făcut 2 – 0 la seturi pentru echipa sa.

În setul al treilea, părea că CSS Zalău va reintra în meci, având avantaj în permanenţă pe tabelă. Însă, pe final, Academia de Volei “Lazăr Marius” a revenit spectaculos şi a câştigat şi acest set, pentru o victorie cu 3 – 0 ce le acordă dreptul să participe la turneul semifinal, programat în perioada 14 – 16 mai.


Rezultatele înregistrate la turneul desfăşurat la Zalău:

CSS LAPI Dej – Academia de Volei “Lazăr Marius” 2 – 3

CSS Zalău – CSS LAPI Dej 3 – 0

Academia de Volei “Lazăr Marius” – CSS Zalău 3 – 0


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI