Connect with us

FOTBAL

AS Ip, rezultat pozitiv la debutul în Liga a IV-a

În primul meci din acest eşalon, gruparea condusă de Nagy Mihai a reuşit să scoată un egal în deplasarea de la Someş-Odorhei. A fost aproape de o remiză şi în meciul cu Chieşdul, însă echipa din Ip a pierdut la ultima fază


De pe locul 5 din Liga a V-a, pe care se afla anul trecut când competiţiile au fost suspendate, AS Ip s-a trezit după mai bine de un an de pauză direct în Liga a IV-a.

Gruparea condusă de Nagy Mihai a anunţat încă din vară că îşi doreşte acest salt, iar în acest sens s-a pregătit din timp şi şi-a format un lot  cât mai bun.

În prima etapă a minicampionatului, formaţia din comuna Ip a avut parte de o deplasare grea, la Someş-Odorhei, pe un  teren pe care nu multe echipe au reuşit să scoată puncte în campionatele trecute.

AS Ip a jucat cu ambiţie şi chiar a reuşit să deschidă scorul în minutul 25, prin Nemeş Berthold,  cel care a mai jucat în Liga a IV-a la CS Barcău Nuşfalău şi AS Cosniciu. Avantajul vizitatorilor a durat doar 13  minute, deoarece în minutul 38, Marius Haiduc a reuşit să facă 1 – 1, scor cu care s-a intrat la pauză.

În ciuda unei lungi perioade de inactivitate pentru ambele echipe, repriza secundă a avut un ritm cât de cât bun. Au fost faze spectaculoase la ambele porţi, cât şi goluri. Gazdele au reuşit să facă 2 – 1 în minutul 67 prin Alin Pop şi au avut avantaj până spre final.

În minutul 84, AS Ip a reuşit egalarea prin Alin Kovacs şi a plecat cu un rezultat pozitiv de la Someş-Odorhei. Gruparea condusă de Nagy Mihai a fost aproape de un rezultat pozitiv şi în meciul cu AS Chieşd, însă a pierdut la ultima fază.

Mai multe detalii, cronici, clasament şi declaraţiile căpitanilor celor patru echipe participante în minicampionatul Ligii a IV-a, le găsiţi în ziarul Sportul Sălăjean din 21 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL