Connect with us

Social

Poliția s-a sesizat în cazul bătrânului care ar fi ademenit fetiţe într-un parc din Zalău

“Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au început efectuarea de verificări pentru a stabili caracterul real al aspectelor semnalate“, anunţă IPJ Sălaj

Mai multe mămici din municipiul Zalău s-au plâns în zilele trecute de lipsa de siguranţă a copiilor lor, în momentul în care micuţii se află în spaţii publice.

Totul a venit după ce un bătrânel ar fi ademenit cu cuvinte frumoase şi chiar ar fi încercat să ia în braţe copii mici, în timp ce aceştia se jucau într-un parc din Dumbrava Nord.

Reacţia părinţilor a fost una vehementă în spaţiul public şi în mass-media, dar nu s-a transformat şi într-o sesizare către organele abilitate sau într-un apel către 112.

Ca urmare a unui articol realizat de Ştirile din Sălaj pe acest subiect, IPJ Sălaj s-a autosesizat. Ca urmare, poliţiştii sălăjeni au început efectuarea de verificări pentru stabilirea caracterului real al aspectelor semnalate.

“Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au început efectuarea de verificări pentru a stabili caracterul real al aspectelor semnalate. În cazul în care acestea se vor confirma, polițiștii vor derula activitățile prevăzute de legislația în vigoare”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social