Connect with us

Sporturi

Primăria municipiului Zalău, speranţa tenisului de masă din judeţ

Ne punem speranţa în Primărie. Cum s-a putut în alte oraşe, poate şi la noi se poate. Altfel, sportul acesta o să moară“, ne-a declarat Victor Puie


Odată cu dispariţia echipei de seniori, atenţia practicanţilor şi iubitorilor acestui sport se îndreaptă către Primăria Zalău.

Clubul sportiv al Primăriei, SCM Zalău, a fost înfiinţat în vara lui 2019 având şapte secţii sportive, printre care şi cea de tenis de masă.

De altfel, încă de atunci, reprezentanţii clubului au purtat ceva discuţii cu Victor Puie.

Nimic nu s-a concretizat până în prezent şi doar secţiile de fotbal, volei şi karate de la SCM Zalău au fost afiliate la Federaţiile de profil.

“Este posibil să se facă echipă în cadrul clubului Primăriei. Iniţial m-au întrebat despre această posibilitate, dar până la urmă secţia nu a mai fost afiliată la Federaţie. Putem forma imediat o echipă de Divizia B care să poate intra în Superligă doar din băieţii noştri care sunt daţi pe la diverse echipe. Ne punem speranţa în Primărie. Cum s-a putut în alte oraşe, poate şi la noi se poate. Altfel, sportul acesta o să moară. Primăria are toate condiţiile, plus că ar fi un stimulent şi pentru copiii din oraş. Ar fi păcat ca după ce Zalăul a avut echipe în Superligă şi la fete şi la băieţi, acum să nu mai aibă nimic”, spune Victor Puie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi