Connect with us

FOTBAL

Mansour îi taxează pe zălăuani. “Au venit cu figuri la Şimleu”

Fotbalistul senegalez, care acum câţiva ani făcea senzaţie în Liga 1 a fost eroul din derby-ul sălăjean, marcând golul victorie. Atacantul spune că diferenţa s-a făcut la atitudine şi determinare, aspecte care au lipsit cu desăvârşire în tabăra zălăuanilor, despre care spune că au venit cu aere de “vedete” sub Măgură

Deşi puţină lume îi dădea şanse la început de sezon, Sportul Şimleu a uimit la prima apariţie în Liga a III-a, reuşind să contabilizeze 25 de puncte în cele 16 etape. Şimleuanii au ajuns să spere la locul 4, după ce sâmbătă au câştigat derby-ul Sălajului cu SCM Zalău.

Cotată cu şansa a doua, gruparea de sub Măgură a fost cea care a ieşit învingătoare, la fel cum s-a întâmplat şi la partida din Cupa României, când Sportul Şimleu învingea SCM Zalău la loviturile de departajare.

Gueye Mansour a fost eroul din derby-ul sălăjean, marcând golul victoriei în prima repriză, cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de George Pop. Atacantul care acum câţiva ani făcea senzaţie în Liga 1 spune că diferenţa s-a făcut la atitudine şi determinare, aspecte care au lipsit cu desăvărâşire în tabăra fotbaliştilor zălăuani, care după părerea lui Mansour au venit cu aere de “vedete” sub Măgură

“SCM Zalău este o echipă bună, cu jucători de calitate, dar noi am câştigat acest meci cu ambiţie şi determinare. Ne-am dorit victoria mai mult decât ei. Era un meci pe care toţi şimleuanii îl aşteptau şi ne bucurăm că i-am făcut fericiţi. SCM Zalău nu văd să aibă şanse la promovare dacă va juca tot aşa cum a jucat cu noi. Jucătorii au valoare, dar trebuie să înţeleagă că fotbalul nu se joacă cu figuri. Trebuie muncit. Ei au venit şi la Şimleu cu aere de vedete şi cu figuri, dar dacă ar fi venit să dea totul, putea fi un alt meci”, ne-a declarat Gueye Mansour.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 21 aprilie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL