Connect with us

LUPTE LIBERE

Gheorghe Panc, mulţumit de rezultatele elevilor săi la Cupa României

“Finalele mici pe care le-am pierdut la turneele de calificare, le-am câştigat în finală“, ne-a spus Gheorghe Panc


După ce cadeţii au ratat clasarea pe unul dintre primele trei locuri, cele trei podiumuri obţinute de juniorii Sergiu Pop, Paul Purcăraş şi Vasile Moldovan au fost pe placul antrenorului Gheroghe Panc, care nu poate decât să fie mulţumit de prestaţia elevilor săi.

“Finalele mici pe care le-am pierdut la turneele de calificare, le-am câştigat în finală. Vasile Moldovan a avut o comportare neaşteptat de bună. Dar, dintre toţi, el a venit cel mai mult la pregătire. Sincer, m-aş bucura să repete rezultatul şi la Campionatul Naţional, dacă nu, chiar să obţină un rezultat şi mai bun. Sper doar să rămână în ţară, pentru că are deja 19 ani şi vrea să plece în străinătate. Noi, mare lucru nu îi putem oferi. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute, cu atât mai mult cu cât la cadeţi nu am urcat pe podium. Am fost la două puncte distanţă de o clasare pe podium şi în clasamentul pe echipe. Mă bucur că avem rezultate la juniori I. Atât pentru Vasile Moldovan, cât şi Sergiu Pop este momentul să confirme. În final, ţin să le mulţumim tuturor celor care ne susţin în activitatea sportivă, conducerii CSS Zalău, sportivilor, părinţilor, dar şi domnului Ioan Onicaş care ne-a ajutat cu pregătirea, cât şi redacţiei Sportul Sălăjean pentru mediatizare”, ne-a declarat Gheorghe Panc.

La final de săptămână, George Prodan (38 kg) şi Sorin Ardelean (85 kg) au participat la un turneu internaţional la Cluj-Napoca la categoria de vârstă U 15.

După această competiţie, pentru luptătorii de la CSS Zalău urmează finala Cupei României U 15 de la Odorheiu Secuiesc, după care şi finala Campionatului Naţional din luna mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LUPTE LIBERE