Connect with us

FOTBAL

FOTO – VIDEO. Andrei Lăcătuş, eroul Chieşdului. A marcat din lovitură liberă la ultima fază şi a adus victoria echipei sale la Ip

Căpitanul celor de la AS FC Chieşd şi-a demonstrat calitatea încă o dată, transformând impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 20 m, la ultima fază a jocului de la Ip, după ce şi în prima repriză a marcat dintr-o lovitură liberă pentru 0 – 1. S-a terminat 1 – 2 pentru AS FC Chieşd


După eşecul suferit în prima etapă împotriva Jiboului, AS FC Chieşd a venit la Ip pentru a obţine primele trei puncte din acest sezon.

AS Ip a reuşit un egal la Someşul Someş Odorhei şi spera să obţină prima victorie din acest sezon în faţa Chieşdului.

Astfel, ambele echipe au practicat un joc ofensiv, ambele echipe dorindu-şi victoria.

Totuşi, echipa pregătită de Flavius Seiche a fost mai precisă în prima repriză, iar Andrei Lăcătuş şi-a demonstrat măiestria, transformând impecabil o lovitură liberă.

Prima repriză s-a încheiat cu avantajul minim al vizitatorilor.

În partea secundă, AS Ip a încercat să revină pe tabelă, iar Nagy Mihai chiar a schimbat sistemul de joc, optând să joace cu trei atacanţi. Până la urmă, eforturile gazdelor au fost răsplătite, iar AS Ip a restabilit egalitatea în urma unei lovituri de la 11 m.

Părea că meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, dar la ultima fază, AS FC Chieşd a obţinut o lovitură liberă de la aproximativ 20 m, iar Andrei Lăcătuş era pregătit să aducă cele trei puncte echipei sale.

Căpitanul Chieşdului a schimbat mingea înaintea executării fazei fixe şi a executat, din nou, impecabil, aducând primele 3 puncte din acest sezon pentru AS FC Chieşd.


AS Ip – AS FC Chieşd 1 – 2 (0 – 1)


Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 21 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL