Connect with us

Social

Mămici îngrijorate: pedofilie la Zalău? “Hai la bunicu’, hai la bunicu'” – fetiţe ademenite de un bătrânel

În ultimele zile, un bătrânel dă târcoale unui parc din Zalău, unde “ţinteşte” copii mici pe care încearcă să îi ademenească cu cuvinte frumoase şi chiar încearcă să îi apropie luându-i în braţe

Mamă a doi copii de doar câțiva anișori, Alina Baidoc o tânără de 32 de ani din Zalău – se teme de siguranța copiilor noștri care se joacă în fața blocului sau în parcurile din municipiu. Din păcate, și alte mămici din municipiu simt sentimente de neliniște și neîncredere  în ce priveşte siguranţa copiilor lor.

Chiar în miezul zilei, o fetiță în vârstă de doar 2 ani ar fi fost agasată de un bătrânel misterios… Sâmbătă, pe la ora 12.30, Alina Baidoc împreună cu copiii ei (o fetiță de 2 ani și un băiețel de 3 ani) au mers într-un parc din cartierul Dumbrava Nord. Nerăbdători, copiii au luat-o înainte și au alergat spre un leagăn din parc. În acel moment, un bătrânel s-a apropiat de fetiță, a început să-i vorbească și a vrut să o ia în brațe.

“Am fugit repede şi am luat-o pe fetiţă din mâinile lui, spunându-i din nou că nu e voie să meargă la oameni străini. Între timp, bărbatul tot repeta <hai la bunicu’>. Am mers mai departe în parc să ne dăm în leagăne, dar după vreo 20 de minute acelaşi individ a revenit şi s-a aşezat pe o bancă din apropiere. Când fata a vrut să meargă la tobogan, bătrânul a întins din nou mâinile spre fată şi a început să tot repete să meargă la bunicul!? I-am spus atunci domnului să o lase în pace… A lăsat-o, însă a început să se uite insistent. Într-un final, a plecat şi s-a tot întors spre fată. După puţin timp, a revenit în parc prin alt loc, dar fără să îşi ia ochii de la fata mea. L-am văzut apoi cum a repetat aceeaşi chestie şi către alt copil din parc”, este mărturia unei mămici îngrijorate de lipsa de siguranţă a copiilor ei, şi nu numai.

Mămica fetiţei de 2 anişori spune că bătrânelul ar fi revenit în parc şi spre seară, când ar fi încerat din nou să se apropie de copii mici.

Mămică îngrijorată: “Cu siguranţă, bătrânul nu voia să le spună copiilor poveşti”

Între timp, o altă mămică din zonă, dar care nu a dorit să îşi dea numele, vine cu o altă mărturisire! Bătrânul a “ţintit” şi alte fetiţe, pe care ar fi vrut să le atragă cu cuvinte frumoase. “Nu a fost agresiv. Dar, cu siguranţă, bărânul nu voia să le spună copiilor poveşti”, a punctat femeia.

Să vedem cine e bătrânelul?

Conform celor spuse de mai multe mămici, “subiectul” este un bărbat de aproximativ 65 de ani, era scund şi slab, iar ochii sunt mici şi albaștri. În acel moment, bătrânelul era îmbrăcat cu o geacă neagră şi în cap avea o căciulă neagră.

Fie că e vorba de un bătrânel senil cu probleme de comportament, fie că e vorba despre un pedofil, problema există, iar părinţii din zonă s-au alarmat şi aşteaptă depistarea bărbatului.

“Poate este doar un bătrân cu probleme mentale, dar dacă este pedofil!? Doamne fereşte! Trebuie să aflăm cine este <bunicul> care poate da târcoale și în alte parcuri sau zone frecventate de copii. Aş putea pune capul pe pernă mai liniştită, după ce am ştii cine este şi ce face el pe aici!”, a menţionat o altă mămică speriată.

Până atunci, însă, părinţii trebuie să aibă mare atenţie şi să nu îşi lase copiii nesupravegheaţi.

Poză cu caracter informativ.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Social