Connect with us

FOTBAL

Vasile Jula, după eşecul de la Şimleu: “Este o înfrângere greu de digerat”

Antrenorul celor de la SCM Zalău s-a arătat dezamăgit la finalul jocului pierdut de echipa sa împotriva celor de la Sportul Şimleu


După un tur de campionat foarte bun, în care nu a cunoscut gustul eşecului, SCM Zalău are evoluţii oscilante în retur, evoluţii ce îi pun în pericol locul la barajul de promovare.

Sâmbătă, la Şimleu Silvaniei, s-a înregistrat o nouă sincopă în jocul Zalăului, SCM având o prestaţie ştearsă şi fără prea multe ocazii. De altfel, antrenorul Vasile Jula s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi, remarcând faptul că şimleuanii le-au dat o lecţie la acest capitol.

“Este o înfrângere greu de digerat şi trebuie să ne revenim cât mai repede. Astăzi (n.r. sâmbătă) am întâlnit o echipă care ne-a dat o lecţie de atitudine şi trebuie să ne trezim. Şimleuanii au fost peste noi la capitolul atitudine. Şi noi am avut, am vrut, dar din păcate nu am fost foarte proaspeţi pe faza de atac. Asta este, capul sus şi mergem înainte. Ţin să felicit Sportul Şimleu pentru victoria obţinută”, ne-a declarat Vasile Jula.

Lică Jula nu face o tragedie din înfrângerea de la Şimleu Silvaniei pentru că până la urmă, SCM Zalău mai are nevoie de 3 puncte în ultimele două etape pentru a-şi asigura locul de baraj, după ce CSC Sânmartin a învins CAO Oradea.

În următoarea etapă, SCM Zalău va primi vizita celor de la CSM Satu Mare, iar în ultima etapă, zălăuanii se vor deplasa la Şomcuta Mare, pentru duelul cu Progresul.

“Ne bucurăm că Sânmartin a reuşit să învingă Oradea, dar cu un ochi râdem, cu unul plângem. În continuare, ne aşteaptă un meci foarte greu cu CSM Satu Mare şi până atunci trebuie să vedem ce nu a mers bine şi să reparăm greşelile făcute la Şimleu. Trebuie să câştigăm cu CSM Satu Mare”, a mai spus Vasile Jula.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL