Connect with us

FOTBAL

George Zima, după succesul cu SCM Zalău: “Este o victorie mare, o victorie muncită”

Antrenorul celor de la Sportul Şimleu a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru prestaţia din meciul cu SCM Zalău, remarcând faptul că a fost o victorie mare, dar o victorie muncită


Deşi la începutul sezonului mulţi o vedeau pe Sportul Şimleu drept o candidată la retrogradare, acest gând nici nu i-a trecut prin cap antrenorului George Zima.

Tehnicianul şi-a motivat jucătorii exemplar şi la fiecare meci de pe teren propriu, şimleuanii oferă adversarilor o lecţie de determinare şi ambiţie.

Prin această “tactică”, Sportul Şimleu a învins sâmbătă SCM Zalău, o echipă mult mai bine cotată şi cu pretenţii de Liga a II-a.

La finalul jocului, George Zima a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru prestaţia avută şi să remarce faptul că a fost o victorie muncită, dar importantă.

“Nu trebuie să uităm cum am început acest sezon. Nimeni nu ne dădea vreo şansă, doar noi am crezut în noi. Este o victorie mare, o victorie muncită şi ne bucurăm că ne-am confirmat forma şi bineînţeles mă bucur că munca mea şi a băieţilor a dat roade”, ne-a declarat George Zima.

Chiar dacă în urmă cu câteva etape, şimleuanii erau în zona fierbinte a clasamentului din cauza unor probleme de lot, acum nici nu se mai pune problema.

“Nu se mai pune problema retrogradării. Suntem salvaţi matematic şi mă bucur că am reuşit asta pe criterii sportive pentru că nu îmi doream să ne bazăm iar pe alte criteri. Mă bucur enorm pentru ceea ce am realizat şi vreau să felicit aceşti băieţi minunaţi şi să spun că meritul este sută la sută al lor”, a mai spus antrenorul Şimleului.

“Mergem la Baia Mare să producem o surpriză”

În etapa următoare, Sportul Şimleu se va deplasa la Baia Mare pentru duelul cu liderul Seriei a X-a din Liga a III-a.

Chiar dacă porneşte cu a doua şansă, Sportul Şimleu, prin vocea antrenorului George Zima, anunţă că merge în “capitala” Maramureşului pentru a face un nou meci mare şi, de ce nu, să producă o surpriză.

“Am putea visa frumos. Vom merge la Baia Mare să producem o surpriză. Eu sunt genul de antrenor care joacă mereu la victorie, indiferent de adversar. Într-adevăr, acasă mi-e puţin mai uşor să motivez jucătorii, dar consider că şi afară vom putea face ceva benefic în primul rând pentru fotbalul sălăjean şi apoi pentru Şimleu Silvaniei şi cred că vom putea face o surpriză şi la Baia Mare”, a conchis George Zima.

După meciul de la Baia Mare, Sportul Şimleu va încheia campionatul pe teren propriu, în compania celor de la Gloria Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL