Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău a încheiat campionatul cu o înfrângere

După ce şi-au asigurat medaliile de argint, zălăuanii nu au mai reuşit să obţină niciun punct la turneul de la Galaţi. După eşecul cu ARcada, elevii lui Sorin Pop au pierdut ultimul meci al campionatului împotriva Craiovei


SCM Zalău a reuşit o performanţă demnă de lăudă, asigurându-şi medaliile de argint în Divizia A1 încă de la prima participare.

Băieţii pregătiţi de Sorin Pop şi Marius Lazăr au reuşit să devină vicecampionii României, iar astăzi au avut ultimul meci, contra celor de la SCMU Craiova.

După eşecul cu Arcada Galaţi, zălăuanii sperau să obţină măcar un punct din confruntarea cu oltenii, însă, Andrei Georgescu şi compania au fost o nucă prea tare.

SCM Zalău a început bine şi a câştigat primul set, oltenii reuşind doar 17 puncte.

Însă, a urmat o demonstraţie de forţă a Craiovei, deşi meciul era fără nicio miză, astfel că oltenii au reuşit să câştige următoarele trei seturi.

În acest meci au jucat şi jucătorii care au prins minute mai puţine în acest sezon, iar la SCM Zalău trebuie remarcată prestaţia tânărului Mihail Mărgineanu care a reuşit 12 puncte, fiind al doilea cel mai bun jucător al zălăuanilor, după Mihai Tarţa care a reuşit 14 puncte.

A fost ultimul joc din acest sezon de Divizia A1, zălăuanii asigurându-şi medaliile de argint. Oltenii au cucerit bronzul, în timp ce Arcada Galaţi a câştigat al treilea campionat la rând.


SCM Zalău – SCMU Craiova 1 – 3 (17, -15, -17, -21)


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1