Connect with us

FOTBAL

AS Chieşd revine pe teren după un an jumate!

Ultimul meci oficial pe care l-a jucat echipa din Chieşd a fost în noiembrie 2019, astfel că după o pauză de aproape 18 luni, gruparea condusă de Gheorghe Temian se poate bucura din nou de fotbal


În sezonul 2019 – 2020, AS FC Chieşd era în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii a IV-a.

Nu a mai avut ocazia să ajungă în faza superioară a campionatului, deoarece sezonul s-a îngheţat după prima etapă din martie 2020.

Chieşdul nu a mai jucat un meci oficial din noiembrie 2019, iar după o pauză de aproape 18 luni va avea ocazia să joace un nou meci de Liga a IV-a.

Echipa are un nou antrenor, este vorba de Flavius Seiche, care va debuta odată cu startul minicampionatului de sâmbătă.

“Ne bucurăm că putem juca din nou fotbal, după o pauză lungă. Chiar dacă sunt mai puţine echipe şi mai puţine jocuri, importantă este mişcarea pentru jucători. Sper să obţinem rezultate cât mai bune, iar până la primul meci, încercăm să mai facem două-trei transferuri. Mulţumim domnului primar şi conducerii pentru că ne susţin şi ne crează toate condiţiile pentru a participa în acest campionat”, ne-a declarat Flavius Seiche, antrenorul de la AS FC Chieşd.

AS FC Chieşd va debuta astăzi în noul sezon din Liga a IV-a, pe teren propriu, în compania celor de la Rapid Jibou. Meciul va începe la ora 17.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL