Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău este vicecampioana României!

Deşi a pierdut confruntarea de azi cu Arcada Galaţi, gruparea pregătită de Sorin Pop şi Marius Lazăr nu mai poate pierde locul 2, devenind astfel vicecampioană a României încă din primul sezon


SCM Zalău se află la primul sezon în Divizia A1 la volei masculin, dar cu toate acestea, cu o conducere pricepută şi o bancă tehnică capabilă, gruparea de sub Meseş tocmai şi-a asigurat locul 2 în campionat.

Astfel, de la primul sezon, SCM Zalău devine vicecampioana României.

După un prim turneu din play-off în care a obţinut 8 puncte din 9 posibile, SCM Zalău a început spectaculos şi turneul de la Galaţi, revenind de la 0 – 2 şi învingând Steaua.

Azi, SCM Zalău s-a duelat cu Arcada şi a pierdut în trei seturi. Însă, chiar dacă au pierdut, zălăuanii şi-au asigurat medaliile de argint şi titlul de vicecampioană a României, ceea ce reprezintă o performanţă frumoasă şi demnă de lăudat.

De cealalată parte, Arcada Galaţi îşi păstrează titlul cucerit în sezonul trecut şi devine pentru a treia oară consecutiv campioana României la volei masculin.

În ultimul meci de la turneul de la Galaţi, SCM Zalău urmează să întâlnească SCMU CRaiova, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 14.00.


Arcada Galaţi – SCM Zalău 3 – 0 (15, 17, 17)


loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1