Connect with us

FOTBAL

Planuri mari la AS Ip

Formaţia condusă de Nagy Mihai debutează la acest nivel şi vrea să facă o figură cât mai frumoasă, chiar să ajungă în finala campionatului


De la bun început, AS Ip a avut planuri mari. A jucat în Liga a V-a în sezonul 2019 – 2020, care s-a terminat în luna martie a anului trecut din cauza pandemiei şi a fost în primele cinci locuri.

Gruparea din comuna Ip a şi anunţat încă din vara trecută că va participa la startul campionatului Ligii a IV-a şi s-a înscris la competiţia pe care o organizează AJF Sălaj pentru desemnarea campioanei, cea care va obţine dreptul de a evolua la barajul de promovare.

“Cele patru echipe care s-au înscris la acest campionat în condiţiile date, mă gândesc că toate îşi doresc să ajungă la baraj şi să joace cu o echipă de Liga a III-a. Şi noi ne dorim să ajungem acolo şi ar fi o performanţă foarte mare să ajungem la baraj”, spune Nagy Mihai. 

Conducătorul de la AS Ip o vede favorită pe Rapid Jibou, dar speră ca echipa sa să ajungă în finala campionatului.

“Fără discuţie, Rapid Jibou are prima şansă, dar  cred că şi noi avem şanse să prindem locul 2 şi să jucăm finala”, spune Nagy Mihai.

În prima etapă, AS Ip va juca sâmbătă, în deplasare la Someş-Odorhei, iar duminică, pe teren propriu cu FC Chieşd.

“Este foarte greu să joci două meciuri în două zile, dar celor care le place cu adevărat fotbalul fac şi sacrificii. Încercăm să mai aducem jucători de la alte echipe sub formă de împrumut,  pentru a avea un lot cât mai numeros şi bun”,  a spus conducătorul de la Ip.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL