Connect with us

FOTBAL

Marius Leitan vs Sergiu Pop, duelul declaraţiilor înainte de derby-ul dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău

Căpitanul şimleuanilor şi atacantul zălăuanilor vor avea un duel aprig pe Stadionul “Măgura”, sâmbătă, de la ora 17.00, însă, până atunci, cei doi s-au “confruntat” într-un duel al declaraţiilor


Marius Leitan este căpitan la Sportul Şimleu şi totodată un fundaş de fier care promite să-l ţină în frâu pe atacantul Zalăului, Sergiu Pop, cel care arată o poftă de gol incredibilă.

Cei doi se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 17.00 pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei în derby-ul judeţului Sălaj.

Leitan va avea o misiune dificilă în faţa lui Sergiu Pop, dar nici atacantul de la SCM Zalău nu va putea înscrie uşor în faţa fundaşului de fier al Şimleului.

Până la duelul direct de pe “dreptunghiul verde”, Marius Leitan şi Sergiu Pop au avut un mic “duel” al declaraţiilor.


Marius Leitan:  ”Îmi doresc să promoveze Zalăul, dar vrem puncte din acest meci”

“Sperăm să terminăm acest campionat neînvinşi acasă, deşi mai avem două meciuri foarte grele. Suntem într-o formă bună şi aşteptăm cu încredere derby-ul cu SCM Zalău. Avem o revanşă de luat după înfrângerea din tur, când ne-au lipsit câţiva jucători, dar şi antrenorul. Eu îmi doresc ca SCM Zalău să promoveze în Liga a II-a, dar sper să scoatem punct sau puncte în meciul de sâmbătă. Vom juca la victorie, dar pentru noi este bun şi un punct. Zalăul are jucători de valoare, cu experienţă”.


Sergiu Pop: ”Este un derby şi toată lumea se ambiţionează”

“Ne așteaptă un meci greu la Şimleu, deoarece este un derby al Sălajului unde toată lumea se ambiționează.  Şimleul are o echipă bună care muncește, un antrenor care știe sa pregătească meciul şi să scoată maxim de la ei dar noi cred că avem capacitate şi forţa să scoatem un rezultat pozitiv acolo. Sper să aducem cele 3 puncte la Zalău”.


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL