Connect with us

Actualitate

VIDEO. Imagini din judeţul Sălaj cu şantierul Autostrăzii Transilvania

Constructorul pregăteşte deja terenul în aşteptarea Autorizaţiei de construire, urmând ca într-o lună sau două să înceapă execuţia propriu-zisă a lotului Zimbor – Poarta Sălajului


Începe șantierul autostrăzii A3 în județul Sălaj! Lotul Zimbor – Poarta Sălajului a fost atribuit constructorului UMB în 26 iunie 2020.

Este un sector de drum dificil de realizat dar spectaculos, unde vom vedea consolidări de teren, multiple viaducte cu distanța dintre piloni de 90 metri; estimăm perioada de execuție 3 ani.

Filmarea începe de la granița dintre județele Cluj si Sălaj, lângă Sâncraiu Almașului, si continuă spre nord intersectându-se cu drumul imperial roman vechi de 2000 de ani, unde e prevăzut un nod rutier în dreptul castrului Optatiana.

La capătul lotului va fi un nod temporar (Poarta Sălajului), până la darea in trafic a viitorului tunel Meseș. Zona pe hartă: https://bit.ly/2Q7yYuH

În imagini se vede cum UMB pregătește terenul în așteptarea Autorizației de construire, urmând ca într-o luna-două, să înceapă execuția propriu-zisă a lotului.

Sursa video: Asociaţia Pro Infrastructură

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate