Connect with us

JUNIORI

VOLEI. Turnee de cadeţi la Zalău şi Şimleu Silvaniei

Astăzi debutează returul Campionatului Naţional de cadete, la Şimleu Silvaniei. La începutul săptămânii viitoare, Academia de Volei “Lazăr Marius” va organiza returul Campionatului Naţional de cadeţi


După debutul din finalul lunii martie, Campionatul Naţional de volei rezervat categoriei de vârstă cadeţi, îşi consumă la finalul săptămânii cel de-al doilea turneu, turneu în care se va desfăşura returul campionatului.

În Seria D la volei masculin, Academia de Volei “Lazăr Marius” va găzdui turneul al doilea la începutul săptămânii viitoare.

Academicienii se vor duela cu CSS Zalău şi CSS LAPI Dej. În primul turneul, dejenii au obţinut victorii pe linie, în timp ce CSS a învins Academia.

În Seria J de la volei feminin, ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei va găzdui turneul al doilea din cadrul Campionatului Naţional.

Fetele pregătite de Ovidiu Teuşan se vor înfrunta cu CSS Sighetu Marmaţiei, CSS 2 Baia Mare şi ACS Pro Volei Bistriţa. 

La primul turneu, şimleuancele au reuşit patru puncte, reuşind o victorie cu echipa din Bistriţa şi s-a predat greu, scor 2 – 3 împotriva echipei din Baia Mare. Meciurile vor avea loc în Sala de Sport “Măgura” din Şimleu.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI