Connect with us

FOTBAL

Someşul Someş-Odorhei se anunţă o “nucă tare”

Echipa condusă de Liviu Horincar s-a înscris în campionatul Ligii a IV-a cu gândul să facă o figură frumoasă, iar dacă va avea şanse, chiar să lupte pentru primul loc


Deşi nu are ca şi obiectiv câştigarea campionatului sau promovarea în Liga a III-a, Someşul Someş-Odorhei s-a înscris în minicampionatul Ligii a IV-a din dorinţa de a juca din nou fotbal, după o pauză de mai bine de un an.

Someşul nu vrea să facă doar un simplu act de prezenţă şi chiar îşi propune să fie o ”nucă tare”, iar dacă va avea ocazia să lupte pentru primul loc, nu se va da la o parte.

“Toată lumea a aşteptat să înceapă campionatul. Chiar dacă şi cu noul protocol este destul de dificil, trebuia să înceapă, fiindcă altfel fotbalul amator moare. Şi cu aceste teste rapide sunt costuri, însă autorităţile ne sprijină şi ne bucurăm că participăm. Sperăm să facem o figură cât mai frumoasă. Vrem să jucăm, totul să fie fair-play, iar dacă avem o şansă, trebuie să o fructificăm. Este un plus că participăm şi un plus este şi pentru Sălaj că va fi un campionat”, spune Liviu Horincar.

Sâmbătă, Someşul Someş-Odorhei va juca acasă cu AS Ip, iar duminică va susţine derby-ul zonal cu Rapid Jibou.

“Este dificil să jucăm două meciuri în două zile, dar este soluţia cea mai bună, fiindcă în timpul săptămânii, majoritatea jucătorilor sunt la serviciu”, a mai spus conducătorul de la Someşul Someş-Odorhei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL