Connect with us

LIGA I

Zidane, decisiv pentru Sportul

Sportul Sălăjean – Zona 6 – 3 (3 – 1)

Au marcat: Sergiu Pop (3), Adrian Fărcaş (2) şi Ioan Meleg, respectiv Ionuţ Duma, Marcel Petrean şi Laurean Flonta

Sportul Sălăjean: Cristian Å¢urcaş – Adrian Fărcaş, Ciprian Roja, Ioan Meleg, Radu Blaga, Doru Rus şi Sergiu Pop. Delegat: Adrian Cherecheş. Antrenor: Călin Onicaş.

Zona: Călin Şut – Bogdan Saitoş, Ionuţ Brudaşca, Ioan Pop, Marcel Petrean, Florin Răcoare, Laurean Flonta şi Ionuţ Duma. Delegat: Ionuţ Duma

Au arbitrat: Gheorghe Ciule şi Robert Goie

Jucătorul meciului: SERGIU POP ZIDANE

Deşi pe tabel vicecampioana judeţeană Sportul Sălăjean are un lot extrem de numeros, iată că la ultimele partide Călin Onicaş nu s-a putut baza decât pe nucleul echipei. În partida cu Zona, locul lui Banto Istvan între buturi a fost luat de… fundaşul Cristian Å¢urcaş (foto), care a avut câteva intervenţii salutare, copiate parcă de la tatăl său, Gheorghe Å¢urcaş, fost portar la Rapid Jibou. Revenind la meci, “lanterna roşie” s-a zbătut atât cât a putut. Dacă în atac lucrurile au mers destul de bine pentru Zona, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre defensivă, care a scârţâit pe toată durata partidei. Cel mai periculos om al Sportului a fost nu golgeterul Adrian Fărcaş ci Sergiu “Zidane” Pop, care pe lângă cele trei goluri înscrise, a mai ratat câteva ocazii. Sigur, de pe lista marcatorilor nu putea lipsi Adrian Fărcaş, iar “Neluţu” Meleg, obişnuit mai mult cu “căratul pianului”, decât cu “floricelele”, l-a învins şi el o dată pe Călin Şut. De cealaltă parte, Ionuţ Duma, Marcel Petrean şi Laurean Flonta l-au pus într-o situaţie mai delicată pe portarul de ocazie al vicecampioanei, însă nu au periclitat victoria Sportului care saltă în clasament.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I