Connect with us

FOTBAL

George Zima vs Lică Jula, duelul declaraţiilor înainte de derby-ul dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău

Sportul Şimleu şi SCM Zalău se vor înfrunta sâmbătă pe Stadionul “Măgura”, într-un meci al orgoliilor, într-un meci ce reprezintă derby-ul fotbalului sălăjean din Liga a III-a


Sportul Şimleu a eliminat SCM Zalău din Cupa României, dar zălăuanii şi-au luat revanşa în turul de campionat şi au câştigat duelul de pe Stadionul “Municipal”.

Sâmbătă, de la ora 17.00, cele două echipe sălăjene se vor înfrunta din nou pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei, acolo unde şimleuanii reuşeau să elimine echipa zălăuană din “competiţia surprizelor”.

Meciul contează pentru etapa a XVI-a din Liga a III-a şi este deschis oricărui rezultat. SCM Zalău are nevoie de o victorie pentru a-şi consolida locul de baraj, în timp ce Sportul Şimleu vizează o clasare pe locul 4 la finalul campionatului, după cum a spus antrenorul George Zima, astfel că o victorie este esenţială şi pentru şimleuani.

Înainte duelului direct, antrenoriii celor două formaţii, George Zima şi Lică Jula au avut un mic duel al declaraţiilor, urmând ca sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei, echipele celor doi să se înfrunte pe “dreptunghiul verde”.


George Zima: “Prin atitudine şi ambiţie, putem echilibra şansele”

“Întâlnim un club puternic, cu jucători de mare calitate. Antrenorul Lică Jula a arătat că a adus un plus echipei, dar şi noi venim după o perioadă bună şi putem aborda acest derby cu multă încredere. Nu avem presiunea rezultatului şi prin atitudine şi ambiţie cred că vom putea echilibra şansele. Sper să putem lua cel puţin un punct. Pentru noi este important să nu pierdem acasă, indiferent cu ce echipă jucăm. Din punct de vedere calitativ şi al experienţei, adversarul are un plus, dar şi noi am crescut foarte mult în joc”.


Lică Jula:  “ Nu va fi uşor să câştigăm la Şimleu”

“Întotdeauna, meciurile cu Şimleul au fost cu ambiţii mari. Eu îmi doresc să fie un meci bazat pe fair-play, iar cel mai bun să câştige. Sper să fim noi învingători, dar nu va fi uşor  să câştigăm, fiindcă Şimleul nu a pierdut niciun meci acasă în campionat. Noi am demonstrat că atunci când suntem conectaţi 100% şi dăm totul, putem face meciuri mari.  Mergem să lupătăm pentru cele 3 puncte, de care avem nevoie. Sper ca jucătorii să se mobilizeze exemplar. Respectăm adversarul şi chiar îi felicit pe cei de la Şimleu pentru că au avut un parcurs bun”.


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL