Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău spune pas turneului de promovare

Din motive financiare, formaţia zălăuană a decis să nu participe la turneul de la Bucureşti, care este programat la final de săptămână


După ce s-a clasat pe locul 4 la finalul sezonului regulat, iar în prima fază din play-off a trecut de Oţelul Roşu, Volei Club Zalău a ajuns la turneul final al Seriei Vest.

Din cele patru echipe care urmau să participe la acest turneu, CSS CNE Lapi Dej şi ProVolei Arad nu s-au prezentat, iar în aceste condiţii, Volei Club Zalău şi CSM Suceava s-au calificat la turneul de promovare, la “masa verde”.

Pentru a doua oară în istorie, Volei Club Zalău a obţinut calificarea la turneul de promovare, însă de data aceasta, formaţia condusă de Gabriel Terheş spune pas turneului care se va desfăşura în acest final de săptămână la Bucureşti

Această decizie a fost luată din raţiuni financiare, costurile pentru participare fiind extrem de ridicate pentru bugetul celor de la Volei Club Zalău.

“Sunt nişte sume foarte mari, iar la un simplu calcul, o participare la un astfel de turneu se ridică la 15.000 lei, în condiţiile în care noi am avut alocaţi de la autorităţi 15.000 de lei pentru tot returul”, spunea Gabriel Terheş, care în zilele trecute a informat Federaţia că echipa sa nu va fi prezentă la turneul de promovare.

“Principalul motiv pentru care nu participăm este lipsa resurselor financiare. În plus suntem şi în imposibilitatea de a folosi mai mulţi cadeţi, care în perioada respectivă au turneu, iar antrenorul-jucător Ovidiu Teuşan are şi el turneu la Şimleu cu cadetele”, spune conducătorul echipei.

Astfel, sezonul se încheie pentru Volei Club Zalău, care rămâne cu satisfacţia că a fost în primele patru clasate din liga secundă.

Turneul de promovare de la Bucureşti se va disputa în trei, urmând să participe Rapid Bucureşti, Titanii Bucureşti şi CSM Suceava, care se vor bate pentru primele două locuri ce duc în Divizia A1.

“În ciuda situaţiei epidemiologice şi a greutăţilor, pentru noi a fost un sezon reuşit. Doresc să felicit întreaga echipă, pe aceşti tineri care au jucat şi au făcut-o într-un mod profesionist. Intenţia noastră este să participăm şi în sezonul viitor în campionatul Diviziei A2”, ne-a declarat conducătorul de la Volei Club Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2