Connect with us

Culturism

Sportul de masă din Zalău rămâne grav afectat de pandemie – Sălile de sport și sălile de fitness rămân ÎNCHISE

În ședința Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, desfășurată joi, 15 aprilie, la Prefectură, s-a hotărât faptul că sălile de sport și sălile de fitness din UAT-urile în care incidența este mai mare de 4 la mia de locuitori își suspendă activitatea, iar în UAT-urile în care incidența e mai mare decât 3.5/1000 se menţin restricţiile impuse cele privesc suspendarea activităţilor. Pe această listă de află municipiul Zalău și nouă comune din județ

În cursul zilei de azi, la Zalău s-a întrunit Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj pentru a analiza Hotărârea nr. 52 ce include noile rate de incidenţă. Este vorba de ratele de incidenţă ale UAT-urilor, în funcţie de care se vor aplică anumite restricţii impuse de pandemia de COVID-19. Măsurile vor intra în vigoare începând de vineri, 15 aprilie, urmând să rămână valabile până la data adoptării unei noi hotărâri a CJSU Sălaj.

În ce privește sportul de masă, putem să spunem că restricțiile au rămân în vigoare în UAT-urile în care incidența este considerată mare. Măsura vine într-o dizgrația totală față de tot mai mulți sălăjeni care doresc să practice sport pentru sănătate, dar sunt blocate de aceste restricții.

“Se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de fitness în localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1.000 de locuitori”, anunță Instituția Prefectului Sălaj.

Totodată, reprezentanții Guvernului în teritoriu au subliniat faptul că se menţin restricţiile impuse cele privesc suspendarea activităţilor care se desfășoară în spații închise în domeniul sălilor de sport/fitness, atât în municipiul Zalău (3.53), cât și în celelalte UAT-uri unde incidenţa a depăşit valoarea de 3,5/1000 de locuitori.

Pe acesta listă se mai află încă și 7 comune, este vorba de Coșeiu (incidență de 11.22 la 1.000 de locuitori), Rus (7.82), Ip (5.48), Cuzăplac (5.06), Mirșid (4.84), Hereclean (4.53), Halmășd (4.30), Ileanda (3.56) și Someș Odorhei (3.54).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Culturism