Connect with us

Sporturi

CSM Zalău s-a retras din Divizia B la tenis de masă

Din cauza faptului că nu se poate baza pe un buget consistent, Victor Puie a decis să retragă echipa, urmând să folosească banii de care dispune pentru a putea participa la competiţii de copii şi junior


Tenisul de masă are o tradiţie în judeţul Sălaj, iar la un moment dat, CSM Zalău avea echipă în Superligă, atât la feminin, cât şi la masculin (2012).

Din păcate, în ultimii ani, la nivelul seniorilor nu prea au mai fost cine ştie ce rezultate, dar la finele anului trecut, CSM Zalău a revenit în prim-plan, aflându-se la startul Diviziei B, echipa fiind formată din tinerii Ştefan Pop şi Patriciu Iosif, alături de Rareş Olahuţ şi Florin Petruş.

Antrenorul Victor Puie avea planuri mari, însă, din păcate, toate planurile sale au fost date peste cap,  odată cu aflarea bugetului.

Având în vedere că are un buget înjumătăţit faţă de anul trecut, Victor Puie a decis că cea mai bună variantă este retragerea echipei din Divizia B, iar banii pe care îi are în buget să fie folosiţi pentru turnee de copii şi juniori.

“Am decis să retragem echipa din Divizia B din cauza faptului că ni s-a redus din buget. Trebuia să avem meci cu Târgu Secuiesc, dar cum avem un buget mai restrâns faţă de anul trecut, am preferat să retragem echipa şi să folosim banii pentru competiţii de copii şi juniori”, ne-a declarat Victor Puie.

CSM Zalău a făcut parte din Seria a II-a a Diviziei B, alături de echipe precum ACS Dumbrăviţa, ACTT Bucureşti I, CSS Odorheiu Secuiesc II, CSM Craiova, CS Raris Timişoara, CSS Sfântu Gheorghe şi CSM Vatra Dornei.

În turul campionatului, CSM Zalău s-a clasat pe locul 7, în timp ce la returul din februarie a ocupat locul 6, înainte să se retragă din competiţie.

“Am mers la Divizia asta, în speranţa că ne vom forma o echipă competitivă, dar se pare că se leagă foarte greu în condiţiile acestea de pandemie. N-avem şansă la promovare în Superligă şi atunci, cum cheltuielile sunt foarte mari şi bugetul este restrâns, am hotărât că este mai bine să retragem echipa”, ne-a spus şi Silviu Mureşan – directorul CSM Zalău.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 14 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi