Connect with us

FOTBAL

Zi “fierbinte” pe piaţa transferurilor din Liga a IV-a. Cele patru echipe şi-au întărit loturile!

Cu câteva zile înainte de startul minicampionatului de la Liga a IV-a, Rapid Jibou, Someşul Someş-Odorhei, FC Chieşd şi AS Ip au făcut achiziţii notabile, pentru a se prezenta în competiţie cu loturi cât mai bune şi mai numeroase. Cele mai multe achiziţii a făcut AS Ip, o echipă debutantă la Liga a IV-a, care a adus nu mai puţin de 9 jucători

AJF Sălaj organizează un minicampionat cu patru echipe, pentru a putea avea reprezentantă la barajul pentru Liga a III-a. Rapid Jibou, Someşul Someş-Odorhei, FC Chieşd şi AS Ip s-au înscris în Liga a IV-a, care va debuta în acest weekend, primele două etape fiind programate sâmbătă şi duminică.

A fost o zi plină pe piaţa transferurilor, având în vedere că joi se încheie perioada de transferuri.

Pentru a se prezenta în competiţie cu loturi cât mai bune şi mai numeroase, cele patru echipe au apelat la achiziţii. Cele mai multe transferuri le-a făcut AS Ip, o echipă debutantă în Liga a IV-a, care a adus nu mai puţin de 9 jucători.

Sub formă de împrumut au venit Totos Nandor (CS Barcău Nuşfalău), Cătălin Anghel (AS Cosniciu), Raul Zmole (AS Cosniciu), Fulop Mark (AS Cosniciu), Nemes Berthold (CS Barcău), Gaşpar Zsolt (Inter Pericei), Ionuţ Lontea (CS Barcău), Kovacs Alin (Voinţa Suplacu de Barcău) şi Mihai Blidar (Voinţa Suplacu de Barcău).

Cotată favorită la titlu, Rapid Jibou mizează pe un lot cu experienţă, dar au fost aduse şi plusuri prin împrumutul a doi jucători de la Dumbrava Gîlgău, Flaviu Bărnuţiu şi Sebastian Turbucean.

FC Chieşd a reuşit să-i aducă pe Daniel Supuran (CS Barcău), Alexandru Pop (Dumbrava Gîlgău), Paul Herman (Inter Cizer) şi Sergiu “ZIDANE” Pop (Voinţa Derşida), iar sub comanda antrenorului Flavius Seiche, echipa din Chieşd se anunţă un adversar incomod în minicampionatul Ligii a IV-a. În plus, Chieşdul a prelungit împrumutul a patru jucători de la Unirea Mirşid, este vorba de Vlad Tohat, Paul Pintea, Sebastian Moroti şi Ciprian Bărnuţiu.

Cinci achiziţii a reuşit Someşul Someş-Odorhei, iar cele mai răsunătoare transferuri sunt de la Dumbrava Gîlgău, de unde au venit Marius Haiduc, Florin Săstraş şi Raul Brînduşe. Someşul i-a mai transferat sub formă de împrumut de Ionuţ Hozan (Rapid Jibou) şi Raul Bumbaş (Silvania Cehu Silvaniei).

Transferuri se mai pot face până la ora 17.00!

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL