Connect with us

JUNIORI

Debut cu stângul pentru juniorii de la CSS Zalău

Voleibaliştii pregătiţi de Dorian Faur au câştigat doar un punct în cadrul primului turneu al Campionatul Naţional


După ce la finalul lunii precedente s-a reluat Campionatul Naţional rezervat categoriei de vârstă cadeţi, la finele săptămânii trecute a debutat şi Campionatul Naţional rezervat categoriei de vârstă juniori.

Spre deosebire de cealaltă categorie de vârstă, la juniori, judeţul Sălaj este reprezentat de o singură echipă, cea a Clubului Sportiv Şcolar Zalău.

La fel ca şi la Divizia A1 şi la cadeţi, şi la juniori, campionatul se desfăşoară sub formă de turnee, echipele participante fiind împărţite în cinci serii, patru a câte patru echipe şi o serie a câte trei echipe.

CSS Zalău face parte din Seria E, alături de CSS LAPI Dej, LPS Bistriţa şi CSS 2 Baia Mare. Campionatul a debutat la finele săptămânii trecute, iar gazda primului turneu din această serie a fost CSS LAPI Dej, echipă care a defilat şi a obţinut victorii pe linie, asigurându-şi primul loc.

Pentru CSS Zalău nu a fost cea mai bună zi competiţională, iar elevii lui Dorian Faur s-au regăsit cu greu la acest turneu.

După un eşec, scor 0 – 3 împotriva echipei gazdă, sălăjenii au pierdut şi disputa contra celor de la CSS 2 Baia Mare, în ciuda unui meci foarte echilibrat, în care ambele echipe au trecut de borna 20 de puncte în fiecare dintre cele patru seturi disputate.

Sălăjenii sperau să obţină măcar o victorie la acest turneu, în ultimul meci, contra celor de la LPS Bistriţa. N-a fost să fie nici de această dată, iar CSS Zalău s-a ales doar cu un punct din această confruntare. Astfel, bistriţenii s-au impus în cinci seturi, asigurându-şi victoria finală.

În urma acestui turneu, CSS Zalău ocupă ultimul loc în Seria E, cu un singur punct şi speră să-şi ia revanşa la următorul turneu ce va avea loc în perioada 23 – 25 aprilie, la Bistriţa.

Se califică pentru Faza Semifinală echipele clasate pe primele două locuri în fiecare Serie şi cele mai bune două echipe de pe locul III.

Turneul va avea loc în perioada 7 – 9 mai. La Faza Finală se califică echipele clasate pe primele două locuri în seriile semifinale. Turneul final este programat în perioada 19 – 23 mai.


Rezultatele înregistrate la turneul de la Dej:

CSS Lapi Dej – CSS Zalău 3 – 0 (23, 15, 12)

LPS Bistriţa – CSS 2 Baia Mare 3 – 2 (22, 19, -16, -20, 17)

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 1 – 3 (-22, 24, -21, -21)

CSS Lapi Dej – LPS Bistriţa 3 – 0 (16, 21, 17)

LPS Bistriţa – CSS Zalău 3 – 2 (-20, 21, 20, -17, 12)

CSS 2 Baia Mare – CSS Lapi Dej  0 – 3 (-17, – 20, – 14)


Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI