Connect with us

Actualitate

Nou. S-a deschis la Zalău cel de-al doilea magazin al Crucii Roşii, filiala Sălaj. FOTO

După ce s-a deschis primul magazin al Crucii Roşii la Şimleu Silvaniei, recent s-a deschis şi al doilea magazin, de această dată la Zalău


Crucea Roşie Sălaj a deschis un nou magazin caritabil. După cel deschis la Şimleu Silvaniei, recent s-a deschis şi al doilea magazin caritabil, de această dată la Zalău.

Magazinul din Zalău este situat pe strada Crasnei la intersecţia cu strada Morii, iar deschiderea oficială a avut loc la două luni distanţă de la deschiderea magazinului social de tip Fă bine de la Şimleu Silvaniei.

Scopul magazinului este acela de a sprijini activitatea umanitară a Crucii Roşii, de a reuşi să acopere costurile pentru toate serviciile atât de necesare persoanelor aflate în nevoi, dar şi a instituţiilor care solicită sprijinul Crucii Roşii.

“Magazinul din Zalău, deschide sub deviza: Cumpărând dăruieşti, are o gamă variată de produse, de la mobilier la articole de îmbrăcăminte, decoraţiuni şi birotică. Fiecare articol cumpărat oferă o şansă mai mare unui copil, unui bătrân singur, oricărui dintre cei care au atâta nevoie de noi. Cumpără şi dăruieşte”, transmit reprezentanţi Crucii Roşii, filiala Sălaj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate