Connect with us

FOTBAL

Debut la SCM Zalău pentru Bogdan Vişan

Transferat în iarnă, fotbalistul de 19 ani a bifat primele minute pentru noua sa echipă aiba în etapa a XV-a, la meciul cu Gloria Bistriţa, când a intrat pe final de joc

Trei transferuri a făcut SCM Zalău în iarnă, din dorinţa de a fi acoperită pe toate posturile. Formaţia zălăuană şi-a dorit şi un jucător care să se încadreze regulii under impuse la Liga a III-a, astfel că l-a transferat pe Bogdan Vişan.

În vârstă de 19 ani, fotbalistul are peste 20 de jocuri în Liga a II-a, la Pandurii Tg. Jiu şi Concordia Chiajna, însă la SCM Zalău, în cele cinci etape din acest an, a jucat doar câteva minute.

Bogdan Vişan a avut ghinionul să fie depistat pozitiv cu COVID-19 chiar înainte de reluarea campionatului, astfel că a devenit indisponibil câteva săpătămâni.

Debutul său oficial la SCM Zalău s-a consemnat în partida cu Gloria Bistriţa, când a intrat pe final de meci.

“Din păcate, covidul m-a scos din circuit şi mi-am cam pierdut condiţia fizică din cantonament. Acum sunt ok, mă pregătesc bine, iar dacă mister decide să intru, voi intra şi voi da totul. Suntem favoriţi să ajungem la baraj, fiindcă mai sunt trei etape şi suntem la mâna noastră”, ne-a declarat Bogdan Vişan.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL