Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou, marea favorită la câştigarea minicampionatului din Liga a IV-a

Gruparea jibouană porneşte cu prima şansă la titlu, având un lot  cu experienţă. Jibouanii vor la baraj şi chiar în Liga a III-a, deşi în drumul lor vor da peste o echipă din eşalonul superior

Dacă anul trecut nu a mai avut şansa să joace pentru câştigarea campionatului, după ce sezonul a fost îngheţat, acum Rapid Jibou nu concepe să mai rateze un titlu şi implicit prezenţa la baraj.

Gruparea de pe Someş este marea favorită a Ligii a IV-a, care va începe în weekend cu primele două etape. Însă, conducerea jibouanilor este mai rezervată, în condiţiile în care echipa vine după o perioadă grea, în care nu s-a putut pregăti şi nici nu a jucat meciuri oficiale din martie 2020.

“Este foarte greu să spui cine este favorită pentru că se vine după un an de pauză. Nu există o favorită pentru că această pauză ne-a obligat să stăm în casă şi nu ne-am putut pregăti.Vor fi meciuri strânse, sperăm doar să se joace toate meciurile şi să nu se termine cu neprezentări”, spune Flore Pop, directorul sportiv de la Rapid Jibou.

Misiunea echipei jibouane de a promova va fi mult mai dificilă, deoarece la baraj va trebui să treacă peste o echipă de Liga a III-a. “Ne dorim promovarea, însă va fi greu pentru că vor apărea accidentări. Vom încerca să ne formăm un lot cât mai mare ca să ne ajute la îndeplinirea obiectivului, acela de a câştiga acest minicampionat şi după să încercăm promovarea”, a mai spus directorul sportiv.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL