Connect with us

Actualitate

Medicul Florian Neaga reacţionează după demiterea ministrului Sănătăţii – Vlad Voiculescu

“Sistemul de sănătate a fost în mare pericol cu Voiculescu ministru – pretindem îngrijorați responsabilitate din partea guvernării față de sănătatea românilor”, spune deputatul PSD


Înainte de a ajunge deputat, Florian Neaga a ridicat ortopedia din Zalău la nivel de artă. Este un renumit medic, fiind foarte apreciat atât pentru profesia sa, dar în primul rând pentru felul său de a fi.

La alegerile parlamentare de anul trecut, medicul Florian Neaga a ajuns deputat, iar din postura sa încearcă să contribuie la dezvoltarea sistemului Sănătăţii, un sistem grav afectat în ultima perioadă.

De altfel, sălăjeanul l-a criticat vehement pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, cel care astăzi a fost revocat din funcţie de către premierul Florin Cîţu.

La aflarea acestei veşti, Florian Neaga a reacţionat pe pagina sa de facebook.

“Greșeli cu urmări catastrofale asupra sistemului medical, cu pacienți tratați cu dispreț și cu pacienți morți din cauza iresponsabilității la nivel de guvern, greșeli repetate cu o frecvență înspăimântătoare, au dus în final, azi, la demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Poate pentru că sunt medic, înainte de a fi deputat, toate aceste erori grave m-au determinat să reacționez vehement de fiecare dată, pentru că mi se pare o nedreptate inacceptabilă față de români ca cineva să distrugă sub ochii noștri un sistem medical în care lucrează profesioniști dedicați, medici care fac eforturi uriașe pentru sănătatea oamenilor.

Și sunt în continuare foarte îngrijorat. La conducerea sistemului de Sănătate e nevoie de o responsabilitate pe măsura importanței acestuia. Toți suntem de acord că nimic nu e mai important decât sănătatea, nu-i așa? Din păcate, jocurile de putere din coaliția de guvernare ne țin în tensiune.

La conducerea ministerului Sănătății e nevoie de un profesionist desăvârșit, un cunoscător al sistemului medical și un manager cu multă aplecare pentru acesta. Voiculescu a fost tocmai ce nu trebuia, iar recenta declarație a unuia din liderii coaliției de la putere că nu au altul mai bun este îngrijorătoare”, spune Florian Neaga.Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate