Connect with us

Actualitate

Veşti bune pentru Drumul Expres Baia Mare – Jibou

Consilierul judeţean din partea Alianţei USR-PLUS, Nicolae Olar, anunţă faptul că acest drum intră în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă


Infrastructura rutieră din judeţul Sălaj începe să se dezvolte în acest an. Ultima veste bună vine din partea lui Nicolae Olar, consilier judeţean din partea Alianţei USR-PLUS.

Consilierul anunţă că ultima variantă a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pe baza căreia se vor purta negocierile cu Comisia Europeană, a fost adoptată de către Guvern.

“Aşa cum ne-am dorit şi am insistat să se întâmple, Drumul Expres Baia Mare – Jibou intră, oficial, în acest plan, la capitolul Investiţii în dezvoltarea infrastructurii rutiere majore”, spune Nicolae Olar.

În acest sens, Cristian Ghinea – ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, va face zilele acestea o vizită de lucru la Bruxelles.

PNRR are în total şase piloni, iar finanţările necesare pentru infrastructura de transport au fost incluse în Pilonul III – Creştere inteligentă, durabilă şi favorabilă incluziunii.

“Mă bucur că astăzi (n.r. ieri), cu colegii Cătălin Drulă şi Horaţiu Cosma în poziţii de decizie la Ministerul Transporturilor, noi paşi corecţi şi necesari pentru ca infrastructura judeţului Sălaj să se dezvolte, sunt făcuţi. Consilierii şi parlamentarii sălăjeni ai USR-PLUS vor continua monitorizarea permanentă a stării de fapt a infrastructurii sălăjene şi vom face tot ceea ce ţine de noi ca aceasta să se dezvolte într-un ritm susţinut”, a declarat Nicolae Olar.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate