Connect with us

Politică

Se încinge bătălia pentru Primăria Şimleu – Cristian Opriş şi Dan Silvăşan îl susţin pe social-democratul Romeo Sabou!

Liberalul Cristian Lazăr va avea o concurenţă acerbă în lupta pentru câştigarea fotoliului de primar al oraşului Şimleu Silvaniei. Aceasta, după ce trei dintre potenţialii candidaţi la funcţia de primar s-au aliat

În ultima perioadă, apele au fost cam tulburi la PSD Şimleu Silvaniei. Astfel, Cristian Opriş, cel care la alegerile locale din 2020 a fost candidatul social-democraţilor pentru funcţia de primar al Şimleului, nu a mai primit girul organizaţiei PSD pentru a candida la noile alegeri locale din primăvară.

Aceasta, mai ales după ce liberalul Romeo Sabou a trecut recent în tabăra social-democraţilor, ca urmare a unor neînţelegeri cu colegii de la PNL în ce priveşte postul de viceprimar.

Ionel Ciunt şi Dan Ghiurco au mers la Şimleu Silvaniei pentru a detensiona atmosfera la PSD

Sociologul Vasile Dâncu a realizat un sondaj intern în cadrul PSD, care a arătat că cele mai multe şanse de a-l învinge pe liberalul Cristian Lazăr le are Romeo Sabou, cel care este chiar rudă cu candidatul PNL!

În cursul zilei de azi, toate nemulţumirile din cadrul organizaţiei PSD Şimleu Silvaniei au fost soluţionate, după o şedinţă la care au participat Ionel Ciunt şi Dan Ghiurco, doi dintre cei mai importanţi oameni din PSD Sălaj.

În mod oficial, Romeo Sabou va fi candidatul PSD pentru funcţia de primar al oraşului Şimleu Silvaniei la alegerile locale ce vor avea loc în luna mai

Ca urmare, în mod oficial, ROMEO SABOU a fost stabilit candidatul PSD pentru alegerile locale de la Şimleu Silvaniei, ce vor avea loc în luna mai.

Acesta va fi susţinut pentru funcţia de primar de Cristian Opriş cel care intenţiona să candideze de la alt partid, precum AUR, dar şi Dan Silvăşan, cel care la alegerile din septembrie 2020 a fost candidatul la funcţia de primar al Şimleului de pe listele Pro România. Silvăşan a fost însă ani buni membru PSD.

În aceste condiţii, lupta pentru funcţia de primar a devenit mai acerbă, iar liberalul Cristian Lazăr şi social-democratul Romeo Sabou sunt cotaţi cu cele mai mari şanse, deşi pe listele de candidaţi s-ar putea regăsi avocatul Călin Tulbure – ca şi candidat independent – sau Virgil BOB – candidat de pe listele USR.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Politică