Connect with us

Actualitate

Joi se decide dacă se ridică restricţiile din Zalău

Incidenţa în municipiul de sub Meseş a scăzut sub 3,5 de infectări la mia de locuitori. Dacă se va păstra această incidenţă, sau va scădea şi mai mult, atunci, joi se va analiza situaţia şi s-ar putea ridica ultimele restricţii în vigoare


Potrivit Hotărârii nr. 50 a Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj, ratele de incidenţă ale UAT-urilor în funcţie de care se aplică anumite restricţii impuse de pandemia de COVID-19, în vigoare începând de vineri, 9 aprilie, rămân valabile până la data adoptării unei noi hotărâri a CJSU Sălaj.

Textul integral al hotărârii şi ratele de incidenţă menţionate pot fi consultate pe site-ul Instituţiei Prefectului Sălaj, la adresa: https://sj.prefectura.mai.gov.ro/…/04/hot-cjsu-NR-50.pdf

Evoluţia pandemiei COVID-19 la nivel judeţean va fi evaluată joi, 15 aprilie, în cadrul unei şedinţe a CJSU Sălaj.

În urma acestei întâlniri, CJSU Sălaj va emite o nouă hotărâre, ce va include incidenţele luate în considerare pentru perioada următoare, începând de vineri, 16 aprilie.

“Restricţii NU se aplică în funcţie de incidenţa zilnică, ci de cea menţionată în hotărârea CJSU Sălaj. Hotărârile au la bază o analiză a mai multor factori, în funcţie de care se decid măsurile ce vor fi luate”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate