Connect with us

FOTBAL

E OFICIAL: Liga a IV-a Sălaj porneşte la drum cu patru echipe!

După videoconferinţa de duminică, cinci grupări şi-au arătat intenţia să participe într-o competiţie organizată de AJF Sălaj, care să se finalizeze până pe 8 mai, iar până marţi dimineaţă au avut termen să confirme oficial participarea. Au confirmat Rapid Jibou, AS Chieşd, Someşul Someş-Odorhei şi AS Ip, în timp ce Venus Giurtelec a spus pas. În condiţiile în care sunt minim 4 echipe la start, Liga a IV-a poate începe, iar primele etape urmează să se joace chiar la final de săptămână

Pentru a trimite o echipă la barajul de promovare pentru Liga a III-a, AJF Sălaj trebuie să se supună cerinţelor impuse de FRF şi să organizeze un campionat cu minim 4 echipe, care să dispute 7 jocuri, iar întreaga competiţie să se finalizeze până pe 8 mai!

În ciuda acestor condiţii dificile, în Sălaj va fi un mini-campionat la Liga a IV-a. După videoconferinţa de duminică, unde preşedintele Daniel Sabou le-a explicat delegaţiilor toate cerinţele pentru a putea participa în campionat, cinci grupări şi-au arătat intenţia să participe.

Temenul limită pentru a confirma participarea a fost marţi dimineaţă, când Rapid Jibou, AS Chieşd, Someşul Someş-Odorhei şi AS Ip s-au înscris oficial în competiţie, în timp ce Venus Giurtelec a spus pas.

Azi se va stabili programul competiţiei, care va începe chiar la final de săptămână, cel mai probabil sâmbătă şi duminică, când se vor juca primele două etape.

“În primul rând vreau să felicit cele patru echipe care au dorit să participe în aceast campionat. Sunt convins că va fi o competiţie frumoasă, după atâta pauză fără fotbal. Mi-aş dori ca echipa câştigătoare să treacă de baraj şi de ce nu, Sălajul să mai aibă o echipă în Liga a III-a din sezonul viitor“, ne-a declarat preşedintele Daniel Sabou.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 14 aprilie

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL