Connect with us

LUPTE LIBERE

Vasile Moldovan, Paul Purcăraş şi Sergiu Pop, luptătorii care au urcat pe podium la Cupa României

Sportivii pregătiţi de Gheorghe Panc au reuşit să urce pe podium la competiţia ce a avut loc la Putna. Performerul lotului sălăjean a fost Vasile Moldovan, cel care a reuşit să obţină locul 2 la categoria de greutate 92 kg


Secţia de lupte libere de la CSS Zalău este cea mai activă a clubului, luptătorii fiind angrenaţi în competiţii oficiale în ultimele săptămâni.

Dacă la început au fost turneele de calificare, recent au debutat şi finalele Cupei României, iar primele categorii de vârstă care şi-au desemnat câştigătorii au fost la cadeţi şi la juniori I. Dacă la cadeţi, luptătorii de la CSS Zalău au ratat podiumul, la juniori situaţia a stat altfel, iar trei sportivi au urcat pe podiumul categoriilor lor de greutate.

În perioada 8 – 11 aprilie, la Putna, a avut loc finala Cupei României la juniori, competiţie la care CSS Zalău a deplasat un lot restrâns de sportivi, însoţiţi de antrenorul Gheorghe Panc.

Sergiu Pop (65 kg), Vlad Sîrca (70 kg), Paul Purcăraş (79 kg) şi Vasile Moldovan (92 kg) sunt sportivii care au reuşit cele mai bune rezultate la competiţia desfăşurată la Putna.

Vasile Moldovan a fost performerul lotului sălăjean, reuşind să cucerească medalia de argint la categoria sa de greutate. Cel mai bun sportiv de la CSS Zalău în anul 2018 a arătat că încă este unul dintre cei mai buni luptători ai Clubului Sportiv Şcolar şi vrea să rămână în top şi în anii următori.

Pe podium au reuşit să urce şi Sergiu Pop, alături de Paul Purcăraş. Primul a obţinut o clasare pe podium, cucerind medalia de bront la categoria de greutate 65 kg, în timp ce Paul Purcăraş a obţinut tot o medalie de bronz la categoria de greutate 77 kg.

În ceea ce îl priveşte pe Vlad Sîrca, sportivul a reuşit un loc 6 la categoria de greutate 70 de kilograme.

Cât despre clasamentul pe echipe, Clubul Sportiv Şcolar a ratat la “mustaţă” podiumul clasamentului general, reuşind o clasare pe locul al patrulea.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 14 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LUPTE LIBERE